Συνάντηση Ανάπτυξης Ηγεσίας

Date :
18/02/2023
Venue :
Αμφιθεατρο Ολυμπιακου Μουσειου Θεσσαλονικης Αγιου Δημητριου & 3ης Σεπτεμβριου - Amphitheater of the Olympic Museum of Thessaloniki; Address: St. Dimitriou & 3rd September
Time :
09:30-18:00


Το GLS – Συνάντηση Ανάπτυξης Ηγεσίας επιστρέφει στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης!

Μετά από 3 χρόνια που λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας ήμασταν κοντά σας μόνο διαδικτυακά, επιστρέφουμε στις δια ζώσης συναντήσεις μας, ανανεωμένοι και περισσότερο παθιασμένοι με τον στόχο μας: την έμπνευση και κινητοποίηση ηγετών που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και έφεραν νέες δυνατότητες στο προσκήνιο και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε ως εργαλείο.

Οι δια ζώσης Συναντήσεις Ανάπτυξης Ηγεσίας όμως παραμένουν το κέντρο της δραστηριότητάς μας, καθώς εκεί γνωριζόμαστε από κοντά, νέες σχέσεις και γνωριμίες ξεκινούν, συνεργαζόμαστε, μαθαίνουμε μαζί και ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο.

Λίγα λόγια για το τι είναι το GLS – Συνάντηση Ανάπτυξης Ηγεσίας

Το GLS (Global Leadership Summit) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στην Αμερική, με σκοπό να εκπαιδεύσει και εμπνεύσει ανθρώπους σε θέματα επιρροής και ηγεσίας. Αυτό που διαφοροποιεί το GLS από άλλα συνέδρια είναι οι αναφορές στις χριστιανικές αρχές και αξίες όπως αυτές εμπεριέχονται στην Αγία Γραφή. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο συνέδριο του είδους του παγκοσμίως και παραμένει επίκαιρο καθώς κάθε χρόνο μιλούν σε αυτό παγκοσμίου φήμης ομιλητές και το παρακολουθούν τουλάχιστον 400.000 άνθρωποι σε 130 χώρες!

Πότε και που

Επιστρέφουμε λοιπόν, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 (09:30-18:30), για μια ολοήμερη Συνάντηση Ανάπτυξης Ηγεσίας, με ομιλητές (σε βίντεο) επιλεγμένους από την ομάδα μας για τη χώρα μας, αλλά και με έναν Έλληνα ομιλητή ζωντανά στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου.

Ποιους ομιλητές θα δούμε (έξι σε βίντεο και έναν ζωντανά στη σκηνή)

  • Craig Groeschel – Ηγήσου σαν αυτό να είναι σημαντικό
  • Johnny C. Taylor, Jr – Ο κρίσιμος ρόλος της ενσυναίσθησης στην ηγεσία
  • Stephanie Chung – Προσαρμόζοντας την ηγεσία σου απέναντι στις σημερινές προκλήσεις
  • Carey Nieuwhof – Πέντε τάσεις διαταραχής της ηγεσίας
  • John Acuff – Τα δύο βήματα για την οικοδόμηση μιας νικηφόρας νοοτροπίας
  • Φαίδων Καλοτεράκης – Live on Stage
  • Vanessa Van Edwards – Η επιστήμη της επικοινωνίας

 
Πόσο κοστίζει η συμμετοχή και τι περιλαμβάνει

Το κόστος συμμετοχής στη Συνάντηση είναι 35 ευρώ το άτομο. Υπάρχει μια σημαντική έκπτωση για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή (και εξόφλησή) τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023 (τιμή early bird: 25 ευρώ το άτομο). Οι φοιτητές και ομάδες (5+) απολαμβάνουν ακόμα καλύτερης τιμής και η εγγραφή τους κοστίζει 20 ευρώ.

GLS Hellas Website

GLS Hellas Facebook Page